crnjacboatservice-des-01.jpg
crnjacboatservice-des-02.jpg
crnjacboatservice-des-03.jpg
crnjacboatservice-des-04.jpg
crnjacboatservice-des-05.jpg
O nama
Crnjac boat service d.o.o. je firma osnovana 2013.g., sa sjedištem u Splitu. Ovlašteni smo za servis Suzuki vanbrodskih motora, koje prodajemo kao i njihove rezervne dijelove.
Također se bavimo prodajom nautičke i ribolovne opreme, uslugama u turizmu poput najma brodova, organizacije ribolovnih i ronilačkih izleta.
Naše djelatnosti
Suzuki tehnologija - snaga i efikasnost
Suzukijev višenamjenski zaslon
Uz Suzuki višenamjenske zaslone brod motor suspojeni na globalnu metereološku mrežu i mogu primati informacije iz okoline, kao i kontrolirati i upravljati svom ostalom opremom na brodu.
Ekran s ekskluzivnim dizajnom, opremljeni su staklenim zaslonom osjetljivim na dodir. Dostuoni su 7, 9, 12 i 16" ekrani.
suzuki Multi-Function Display
UČINKOVITOST GORIVA
Učinkovita potrošnja goriva važna je za onoga koji plovi iz strast kao i za onoga kome je to posao. Naša tehnologija "Lean Burn" isporučuje motoru uvijek optimalni omjer smjese gorivo/zrak. Na taj način motori rade sa manjim udjelom goriva u smjesi pri djelomičnom opterećenju.
suzuki
SNAŽAN POGON
suzuki 2Izmaknuta pogonska osovina - Još jedna Suzukijeva inovacija, izmaknuta pogonska osovina koja omogućuje da naši motori budu kompaktniji. Takva pogonska sovina težište motora pomiče prema naprijed, poboljšava raspored težine, snage i smanjuje vibracije.
2-stupanjska redukcija - Ovi vanbrodski motori inkorporiraju dvostupanjsku redukciju projektiranu da omoguće agresivni omjer prijenosa - snažni okretni moment daje veliko ubrzanje i visoku vrhunsku brzinu.
PRECIZAN SUSTAV DALJINSKOG UPRAVLJANJA
suzuki 2Naš sofisticirani sistem potpuno elektronskog upravljanja "drive-by-wire" omogućuje upravljanje bez trenja i otpora vezanih za mehaničko upravljanje putem kablova. To omogućuje mekše i preciznije upravljanje, oštre i trenutne promjene pogotovo kod nižih režima rada i u manevrima. Sistem može biti konfiguriran kao jednostruka, dvostruka, trostruka ili četverostruka instalacija. Kombiniran sa Lean Burn sistemom omogućuje unaprijeđenje u uštedi goriva u svim režimima rada.
SELEKTIVAN ODABIR SMJERA VRTNJE PROPELERA
Ova revolucionarna tehnologija omogućuje da isti vanbrodski motor radi u običajenom smjeru rotacije ili u kontra-rotaciji. Tehnologija je uvedena na DF300AP i 250AP, motori rade u uobočajenom smjeru rotacije a jednostavnom izmjenom smjera vrtnje osovine u servisu motori mogu raditi u kontrarotaciji. Ova svjetska novina čini DF300AP, DF250AP i DF200AP motore još svestranijim.
suzuki
VIŠENAMJENSKI MJERNI INSTRUMENTI
suzuki 2Naši mjerni instrumenti nove generacije prvi su u klasi sa standardnim prikazom u boji, također omogućuju provjeru svih informacija o radu jednim pogledom. Digitalmni instrument omogućuje lako očitavanje, a prikaz se može promijeniti iz analognong u digitalni mod. Posjduje i dodatni noćni modalitet. Moguće je i svaku pojedinu informaciju posebno povećati, kako bi se dodatno poboljšala jednostavnost upotrebe, funkcionalnost i pouzdanost.
suzuki
SUSTAV PALJENJA BEZ KLJUČA
suzukiSuzukijev novi sustav paljenja bez ključa koristi kodirani daljinski odašiljač (kefob) koji šalje pristupni kod sistemu startanja motora. Dok god se odašiljač nalazi na udaljenosti od jednog metra od konzole, aktiviranjem sigurnosnog koda i glavnog prekidača možete pokrenuti motor jednostavnim pritiskom startnog prekidača. Sa ključem koji je na signurnom kod Vas, sistem nudi jednostavanost upotrebe, upotrebu bez stresova te smanjuje rizik gubljenja ključa. Odvraćanje od pokušaja krađe - motor se ne pokreće bez pristupnog koda. Ključ je plutajći za slučaj da upadne u vodu.